Nieuwe beheerders Krabbendammer erfgoed

KRABBEDAM – “Jas aan, schoenen aan, we gaan naar Krabbendam” zei Nancy Kooij uit Warmenhuizen eind februari tegen haar man John.

Op 15 april kregen zij de sleutel van het Krabbendammer erfgoed waar zij met al hun liefde en toewijding een geweldige plek van willen maken door daar te wonen én werken. “En het is al zo geweldig”, aldus Nancy.

Naast het faciliteren van bestaande activiteiten door de lokale zangvereniging en klaverjasclub, hebben John en Nancy ook eigen ambities.

“In september stopt de gereformeerde kerkgemeenschap en komt er nog een prachtige ruimte vrij voor bijvoorbeeld breathwork-sessies, klankschaalconcerten of yoga retreats”, zegt een stralende Nancy. “Het lijkt mij heel gaaf om singer songwriters uit de buurt een podium te geven voor intieme concerten”, vertelt John.

De ultieme droom is om de locatie ook voor dagbesteding aan te bieden. “Ik ben 20 jaar dansjuf geweest en het allermeeste plezier haalde ik uit mijn danslessen voor kinderen met een beperking. Muziek is een taal die iedereen spreekt en een geweldig middel om je uit te drukken als dat op andere manieren lastig lukt”, aldus Nancy.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord
  1. Yvonne Feenstra
    Yvonne Feenstra zegt:

    Wat een mooie aanwinst voor de omgeving!
    Misschien heb ik jullie ook wat te bieden daarin…

Reacties zijn gesloten.