Nieuwe Adviesraad Sociaal Domein

SCHAGEN – In het gemeentehuis van Schagen is in bijzijn van wethouder Puck de Nijs woensdag 9 november de nieuwe Adviesraad Sociaal Domein geïnstalleerd.

Deze nieuwe raad is een samensmelting van de voormalige adviesraad Wmo & Jeugd en de Cliëntenraad Participatie. De twee raden zijn samengevoegd om voor een betere samenwerking te zorgen met elkaar en met de gemeente.

Voormalig huisarts Peter Sleutelberg voorzitter van de nieuwe adviesraad hoopt met de leden iets te kunnen betekenen voor de inwoners van de gemeente Schagen.

De nieuwe raad zal, net als de vorige raden, het college van burgemeester en wethouders, gevraagd en ongevraagd adviseren over onderwerpen die het sociaal domein aangaan.

De Adviesraad Sociaal Domein heeft nog een aantal vacatures. Heb je hart voor wat er speelt in het sociaal domein en wil je meer weten? kijk dan op www.schagen.nl/advies-raad-sociaal-domein-schagen .

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: