Niek van Langen te gast in ‘Voor de Klas’

SCHAGEN – In de achtste aflevering van de podcastserie ‘Voor de Klas’ is Niek van Langen te gast. Niek werkt op De Rank in Schagen. 

Vrijdag 27 oktober is de podcast te beluisteren in het actualiteitenprogramma De Nieuwscarrousel op de radio rond 17.30, 18.30 en 22.30 uur.

Niek is in 2021 gestart als zij-instromer. Voordat hij als leerkracht startte, werkte Niek vijftien jaar in de weg- en waterbouw. In de podcast vertelt hij over het moment dat hij wist dat hij een andere weg wilde inslaan. En natuurlijk ook hoe het hem bevalt als leerkracht op een basisschool.

In de podcast ‘Voor de Klas’ gaat Sanne de Weger elke week in gesprek met iemand uit het onderwijs. De podcast is te beluisteren via de website van Noordkop Centraal en via Spotify.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):