Niedorp kiest ‘Ondernemer van het jaar’

NIEDORP – De drie genomineerden voor de ‘ondernemer van het jaar’ verkiezing van de Bedrijvengroep Niedorp zijn bekend.

De genomineerden komen alle drie uit Nieuwe Niedorp en zijn, Paramedisch Centrum Niedorp, Koks Tweewielers en Nieuwe Niedorp aan Zee.

De verkiezing van de Ondernemer van het Jaar is dit keer anders opgezet. Van 6 tot en met 28 september konden het publiek en leden bedrijven nomineren. Het ging om bedrijven die het verdienen omdat zij in Coronatijd zijn opgevallen.

Vanaf volgende week worden de genomineerde bedrijven voorgesteld op de website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Vanaf maandag 13 december begint de publieksstemming, deze zal duren tot 1 januari 2022.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2021 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op donderdag 6 januari 2022.

De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: