Na regen komt zonneschijn

SCHAGEN – Na een aantal belabberde jaren in verband met de verbouwing van het Makado Centrum in Schagen, gaat langzaam de zon weer schijnen voor Ad Groenland van Cigo Groenland.

2 jaar werd het winkelcentrum van Schagen verbouwd. Door die verbouwing raakte de loop er bij Cigo Groenland langzaam uit. Maar het bijltje erbij neergooien deed de ondernemer niet.

Nu is het tij gekeerd. Niet alleen de verbouwing van het Makado is bijna achter de rug, ook mogen supermarkten sinds 1 juli geen tabak meer verkopen.

“Slecht nieuws voor hun, goed nieuws voor ons”, vertelt Ad. Om de klanten beter te kunnen bedienen, zijn de openingstijden van zijn winkel sinds maandag verruimd.

Maandag tot en met donderdag is de winkel van 9.00 tot 18.00 uur open, vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en elke zondag van 11.00 tot 15.00 uur. De laatste zondag van de maand opent Cigo Groenland van 12.00 tot 17.00 uur.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):