Muziektuin in winter in Hotel Marktstad

SCHAGEN –  Hotel Marktstad aan de Markt in Schagen maakt het mogelijk om de Muziektuin, die van mei tot eind september in de openlucht plaatsvindt, in de wintermaanden binnen door te zetten. 

Vanaf 1 oktober worden de concerten en optredens zondags van 12.00 tot 14.00 uur in Hotel Marktstad gehouden. Natuurlijk met vrije inloop, geen entree en bezoekers kunnen komen en gaan wanneer ze maar willen. Artiesten, muzikanten en bands kunnen zich vanaf nu opgeven via de website van de Muziektuin Schagen en/of een e-mail sturen naar mjw.weel@quicknet.nl .

Vrienden van de Muziektuin ontvangen een week voor de optredens automatisch de nieuwsbrief met het komende programma. Zo niet, dan kan men voor € 10,- vriend worden via www.muziektuinschagen.nl .

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel