Muziek uit de Muziektuin

Gepland Agenda

SCHAGEN – De Muziektuin aan de Loet in Schagen is zondag 17 september tussen 12.00 en 14.00 uur weer het toneel van spetterende optredens.

Bodhi en Titus trappen het spits af. Zij spelen van 12.00 tot 12.45 uur. Van prachtige Ierse ballads als Donegal Danny, Katie en het bekende Schotse nummer Caledonia tot Nederlandstalige muziek. Bidhi en Titus brengen een zeer gevarieerd repertoire.

Van 12.45 tot 13.15 uur staan de meiden van The Voices op het podium. The Voices staan onder muzikale leiding van Stephanie Kramer. In samenwerking met diverse singer- & songwriters, orkesten, bands en muzikanten wisten The Voices het publiek al eerder te boeien met een veelzijdig en warm programma. 

Band Charlie geeft van 13.30 tot 14.00 uur een optreden. De band Charlie bestaat uit Edwin en Ilse. Met zijn tweeën klinken zij als een complete band met een eigen geluid. Ze spelen voornamelijk eigen nummers in verschillende stijlen en daarnaast enkele covers.


Publicatiedatum: 13 september 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 111
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):