Muziek op schoot

SCHAGEN – Muziekschool Da Capo in Cultuurhuis M18 aan de Torenstraat in Schagen start dinsdag 19 april om 10.00 uur met de curus Muziek op schoot voor baby’s, dreumesen en peuters.

De cursus Muziek op schoot richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar met ouder of begeleider. Da Capo is de muzikale term voor `vanaf het begin` en het is belangrijk de muzikale ontwikkeling van een kind vanaf het begin te stimuleren.

Hiermee wordt de hele ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Muziek op schoot staat symbool voor de veilige band met mama/papa/oma/opa of een ieder aan wie het kind gehecht is. Tijdens de lessen staat samenplezier maken op de eerste plaats|.

De kinderen worden zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld. Een groep bestaat uit maximaal 10 kindjes en hun begeleider. Eeen boekje met liedjes en wat drinken na afloop van elke les zit bij het cursusgeld inbegrepen.

De cursus bestaat uit 8 lessen en docente is Sharon Cijs. De cursus kost € 61,- voor baby’s en dreumessen en € 75,- voor peuters.

De cursus gaat door bij voldoende deelname. Informatie en aanmelding kan via de site www.muziekschooldacapo.nl of door een mail te sturen naar info@dacaposchagen.nl. U kunt ook bellen naar het nummer 06 – 30 23 25 99.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):