Mooie voorstelling ‘Dubbel Dank 24’

SCHAGEN – In Theater & Filmhuis Scagon De Luxe bracht Tine Boeve met veel passie en liefde zaterdagavond haar mooie voorstelling ‘Dubbel Dank 24’. 

Het is haar familiegeschiedenis waarin vijf generaties vrouwen in de schijnwerper staan met elk  de dingen waarin zij in hun tijd tegenaan liepen en genoegen mee moesten nemen.

Tine vertelt hoe het hen  is vergaan en welke invloed zij op hun beurt weer op haar leven hadden.  Ook de mannen kwamen aan bod en de zwarte bladzijde in het leven van sommigen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Het is een voorstelling met een lach en een traan waarin zij ook een aantal liedjes zingt waarbij gitarist Hans Zeelig haar ondersteunt en zij zelf soms achter een keyboard zit.

(Foto’s: Kitty Mertz)

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):