Mooi Weer Muziek Breezand en Anna Paulowna

Gepland Agenda

HOLLANDS KROON – Verspreid over verschillende tuinen door Breezand en Anna Paulowna zal er zondagmiddag 9 juli live muziek te beluisteren zijn tijdens het evenement MooiWeerMuziek.

Op die dag vindt de vierde editie plaats van MooiWeerMuziek. Het wordt weer een uitgebreid en verrassend cultureel evenement. Deze keer zullen er maar liefst in acht verschillende tuinen muziekgroepen optreden. De muziekgroepen staan opgesteld in fraaie tuinen van Breezand en Anna Paulowna, en dit jaar ook in het nieuwe voedselbos Breezand, het “Meerbos” aan de Meerweg 23.

Het concept is hetzelfde als voorgaande jaren. Op 8 locaties in Anna Paulowna en Breezand treden evenzoveel muziekgroepen op. Ze spelen driemaal dezelfde set. De bezoekers rijden, bij voorkeur op de fiets, tussen de optredens heen en weer. De start zal zijn om 14:30 uur, de tweede om 15:30 en de derde om 16:30 uur. Er kunnen dus maximaal 3 optredens worden bezocht en beluisterd.

Het leuke van MooiWeerMuziek is dat de bezoekers een keuze kunnen maken uit de acht verschillende tuinen en artiesten. Alle 8 muziekgroepen hebben een eigen genre. Luisterliedjes, bigband, meezingers, pop, klassiek, Frans-, Engels en Nederlandstalig; er is voor ieder wat wils. Via Facebook en Instagram kunnen de bezoekers van dit zomerse festival alvast kennismaken met de artiesten. Daar staan korte clips, demo’s foto’s en berichten. Ook de acht verschillende locaties worden daar vermeld.

Net als eerdere jaren is er ook weer voor gekozen om de toegang gratis te houden voor iedereen. Als het publiek tevreden is, kunnen ze dat laten blijken met een donatie in de Gulle-gaven-bussen die bij elk optreden staan. Het goede doel van dit jaar is het nieuwe Hospice Het Tweede Thuis op Westerland.

Avatar foto
Richard de Graaf is als weekendredacteur actief voor Noordkop Centraal en Regio Noordkop.Reageer op dit artikel