Monkey Town zoekt ondernemer voor kinderopvang

SCHAGEN – In een leegstaande ruimte bij Monkey Town Schagen wil Amberrosia uit Almere een kinderopvanglocatie realiseren wanneer een franchisenemer gevonden is.

De kinderopvang moet komen in de plaats van twee squashbanen en de ruimte waar voorheen de skihelling stond. In totaal 300 m² die wordt ingericht voor 2 opvanggroepen en een BSO. 

De formule van Amberrosia is gericht op de combinatie van opvang en spelen. Het bedrijf heeft al samenwerkingen met Ballorig in Lelystad en Emmen en is onlangs in Schagen geweest om te kijken of deze formule ook bij Monkey Town Schagen kan worden gerealiseerd. 

Het is van belang dat er een franchisenemer komt die graag een kinderopvang wil beginnen en past bij de formule van Amberrosia. Het bedrijf heeft al enkele reacties van geïnteresseerden gehad.

Jim Rustveld, eigenaar van Amberrosia, is enthousiast over de mogelijkheden aan de Groeneweg in Schagen. “Wij hebben een unieke formule en gunnen eigenlijk ieder kind in Nederland een Amberrosia. Wij zijn nu meerdere keren in Schagen geweest en willen graag snel van start”, aldus Rustveld. 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.amberrosia.nl/franchise.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: