Moet het koningshuis worden afgeschaft?

SCHAGEN – Het merendeel van de leden van GroenLinks/Pvda wil dat in het verkiezingsprogramma de afschaffing van het koningshuis moet worden opgenomen.

Cameraman Ed van Oerle en Kitty Mertz gingen voor het televisieprogramma ‘Straatpraat’ donderdagmorgen het centrum van Schagen in om te vragen wat men daarvan vindt.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. Ron
  Ron zegt:

  Totaal achterhaald lekker wegwezen en belasting betalen over vermogen moet je zie hoe snel hij weg zal zijn naar monaco of iets dergelijks

 2. Peter Scholte
  Peter Scholte zegt:

  Ja !

  Al die makke lammetjes die met hun vlaggetjes zwaaiend langs de kant staan moeten eens gaan nadenken.
  Deze familie behoort tot de rijkste ter wereld. Hun vermogen nog steeds groeiende.

  Terwijl in Nederland de armoede ook groeiende is.
  Terwijl willen en fa. Lekker in Griekenland zitten met hun fonkelnieuwe speedboot. In de winter even gezellig met zn alle op wintersport met fotosessie om te laten zien dat ze heel erg van ons geld genieten.
  Dan de foute rol van Bernhard onder de pet gehouden. Zowel in de oorlog als de lockheed affaire. Toen in 1940 de eerste tank Nederland in reed zaten deze lui al op de boot naar veiligere oorden.
  Afschaffen en geld terughalen en daar de minder bedeelde onder ons mee helpen.
  Dat was de taak van Willem als koning. Zorgen voorhet volk in plaats van je eigen saldo !

  Willem is af !

Reacties zijn gesloten.