Mode en antiek tijdens Schagen Modestad

van tot
Gepland Agenda

SCHAGEN –  Voor alle liefhebbers van de nieuwste trends en mooiste items op het gebied van mode, make- up, sieraden en accessoires is er op zaterdag 23 september het evenement Schagen Modestad.

Schagen Marktstad organiseert om 13.00 en 15.00 uur een opvallende modeshow op de Markt bij de Grote Kerk. Op zondag 24 september zijn veel winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur en staat de Bohemian Brocante markt weer tegenover de terrassen. Op zaterdag 23 september presenteren diverse winkels uit Schagen de laatste mode. De modellen flaneren in de mooiste outfits over de catwalk op de Markt. De shows zijn in de middag om 13.00 en 15.00 uur. Met muzikale ondersteuning van te gekke dj-dames en een enthousiaste presentator wordt de laatste mode gepresenteerd.

Tijdens de shows op de zaterdag worden er shoppers uitgedeeld. Een echte must-have voor het komende seizoen. Na de catwalk presentatie loopt de groep modellen een parade door de winkelstraten. Onder begeleiding van gezellige muziek en samen met dansgroep Rebounce wandelen zij langs Gedempte Gracht, Molenstraat, Nieuwe Laagzijde en Makado.

Zondag 24 september is de laatste zondag van de maand en vast koopzondag. De meeste winkels openen hun deuren van 12.00 – 17.00 uur. Alle geshowde kleding kunnen bezoekers dan rustig passen en wanneer ze dit wensen te bekijken welke modetrends men meeneemt naar de eigen kledingkast. Na een middagje shoppen is er gelegenheid voor een hapje en een drankje op de Markt bij een van de vele restaurants. Voordat men een tafeltje uitzoekt, kan men nog even een rondje lopen over de Bohemian Brocante markt, de laatste editie van dit jaar, met kramen boordevol bijzonder brocante en vintage vondsten. Maar ook lifestyle producten, sieraden, kleding en lekkernijen.

Avatar foto
Richard de Graaf is als weekendredacteur actief voor Noordkop Centraal en Regio Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):