MISLEID GEWETEN OP SCHAGEN FM BEELDKRANT

Komende maandag en vrijdag 2 februari zendt Schagen FM voor het eerst een film uit: Misleid Geweten, een film van de Schager Videofilmclub.

De korte film is door de Videofilmclub in het voorjaar van 2000 opgenomen in en om Schagen. Verschillende Schager plaatsen worden aangedaan, zoals discotheek Vernes, het Makado Centrum, het kantoor van het Schager Weekblad en het meer achter zwembad de Wiel.

Onlangs won de hoofdrolspeler in de film, Pierre Spruijt, nog een award als beste acteur tijdens het filmfestival NH ’63 in Beverwijk.

De film gaat over een jongen die bij zwembad de Wiel in Schagen een grote som geld vindt. In eerste instantie fantaseert hij over wat hij allemaal met dat geld kan doen, maar als blijkt dat het om de spaarcenten gaat van een meisje gaat zijn geweten knagen.

Het is de eerste keer dat Schagen FM een film via het kanaal van de Schagen FM Beeldkrant uitzendt. De film wordt voor het eerst maandagavond (29 januari) om 19.30 uur vertoond. Vrijdag 2 februari wordt de film op dezelfde tijd herhaald.

De Schagen FM Beeldkrant is te ontvangen op kanaal S12+ (240 MHz) op het kabelnet van Schagen, Zijpe, Niedorp en Harenkarspel.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: