Mings Slikker in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 14 mei van 10.00 tot 12.00 uur kok Mings Slikker uit Wieringerwaard te gast. 

Mings leerde koken in het Chinese restaurant Hong Kong van haar vader in Den Helder. Als  kind hielp zij al mee in het bedrijf dat in 1977 dicht ging. 

De recepten uit die tijd geeft zij al jaren door aan haar cursisten in haar kookschool ‘Koken & Proeven’ in Wieringerwaard. Twee jaar heeft zij gewerkt aan haar kookboek waarin ze ook in het kort de familiegeschiedenis beschreef.

Presentator Kitty Mertz praat met Mings Slikker over haar leven, werk en de kookschool. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Mings en de techniek is in handen van  Eric Bijman.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel