Milène van der Smissen Voor mijn part Dolly

Gepland Agenda

BURGERBRUG – Liefhebbers van country muziek en Dolly Parton kunnen op zondag 19 november om genieten in de dorpskerk van Burgerbrug van de show ‘Voor mijn part Dolly’.

De Brabantse Milène brengt een eerbetoon aan 75-jarige Dolly Parton. Milène is actrice, danseres, een hele goede zangeres en ook nog eens de allergrootste Dolly Parton fan. In haar voorstelling Voor mijn part Dolly kom je dan ook van alles te weten over haar idool en luister je naar verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als Jolene en ‘Nine to five’. Milène wordt begeleid door gitarist Satria Karsono.

Milène over Dolly Parton: “De muziek van Dolly weet me tot tranen toe te roeren en laat me springen en dansen van vreugde. Ik ben gefascineerd door de manier waarop Dolly zich als artiest en mens profileert. Bovenal ben ik totaal ondersteboven van haar rake teksten, meeslepende verhalen en aanstekelijke melodieën.”

Voor mijn part Dolly is een theatrale muziekvoorstelling, waarbij het publiek in een razend tempo een spoedcursus Dolly Parton krijgt en van de waanzinnige opzwepende muziek van Dolly Parton kan genieten.

De voorstelling is om 14.30 uur. Kaarten kosten € 20,- en reserveren kan via herborentorenburgerbrug@gmail.com

Avatar foto
Richard de Graaf is als weekendredacteur actief voor Noordkop Centraal en Regio Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):