Mike Boddé in Scagon De Luxe

Gepland Agenda

SCHAGEN – In Theater Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen legt veelkunner Mike Boddé op uitnodiging van Kunst Verklaard woensdag 13 september om 20.15 uur zijn wereld uit.

Podium Klassiek, Kopspijkers, Kanniewaarzijn, en Cojones: een willekeurige greep uit zijn activiteiten op radio en televisie. 

En dat is nog maar het topje van de ijsberg die Mike Boddé van zichzelf is. Want onder de oppervlakte zit nog zoveel meer! Hij schroomde niet om als gevierd cabaretier ook zijn zwaarmoedige kant te delen in zijn boek Pil.

Zijn publieke werken zijn stevig verankerd in een grote muzikaliteit, die weer een belangrijke basis vormt voor zijn eigenzinnige optredens in cabaretvoorstellingen en andere theaterprogramma’s. 

Ruimschoots geeft hij blijk van zijn net even andere kijk op de wereld als hij zich daar maar al te graag over uitspreekt.

Toegangskaarten zijn voor € 15,-, met CJP €7,50, te verkrijgen op www.scagondeluxe.nl. 


Publicatiedatum: 23 augustus 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 230
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):