‘Mijn kind verdwijnt in sociale media en gamen’

SCHAGEN – In de week van de Mediawijsheid organiseert GGD Hollands Noorden de online bijeenkomst ‘Mijn kind verdwijnt in sociale media en gamen’, voor ouders en opvoeders van kinderen die online actief zijn.

Tijdens deze online bijeenkomst koppelt Laurens Veltman zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van gameverslaving aan zijn werk als psycholoog. 

Hij neemt je mee in de digitale belevingswereld van jongeren, om van daaruit aan te sluiten, in contact te komen en bij te sturen. 

Je krijgt praktische handvatten die je kunt inzetten om in contact te komen met kinderen/jongeren over sociale media en games.

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor het kosteloze seminar via www.ggdhn.nl/cursussen. De digitale bijeenkomst begint op maandagavond 15 november om 20.00 uur.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: