Met Monopolyspel Warmenhuizen toch naar kroeg 

WARMENHUIZEN – De Albert Heijn in Warmenhuizen heeft een nieuwe actie: sparen voor korting op een Monopolyspel. Niet zomaar een Monopolyspel,  maar één met de straatnamen en horecagelegenheden uit de omgeving. 

De supermarkt vroeg klanten te helpen bij het kiezen van deze bijzonderheden door te stemmen via sociale media. Zo kregen onder andere de Dorpsstraat en de Raadhuisstraat een plekje op het bord. 

De vier stations die normaal gesproken op het bord staan, zijn vervangen door horecagelegenheden, ook gekozen door de klanten.  De winnaars: ‘Bolletjescafé De Klok uit Warmenhuizen’, ‘Ruig’ en ‘Lekker eten en drinken’ uit Tuitjenhorn en ‘Merlet’ uit Schoorl. 

Ronald Dekker, eigenaar van Bolletjescafé De Klok, vindt het leuk dat de mensen op zijn café hebben gestemd. “Leuk dat mensen aan ons denken”, zegt hij. 

 

Avatar foto
Jesler Bos was in 2021 en 2022 in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: