Meevaren vanuit Den Oever naar Sail

DEN OEVER – De haven van Den Oever stroomt woensdag 28 juni vol met schepen die mee gaan doen aan Sail Den Helder. 

Het Wieringer Skuutje WR60, De Wieringer Aken WR4 en WR 173 wachten de andere 25 schepen op. De volgende ochtend vertrekken zij richting Den Helder. Wie wil, kan meevaren.

De drie schepen uit Den Oever hebben samen met de HD2 uit Den Helder en de KH44 uit Kolhorn nog 16 plaatsen vrij. Het wordt een unieke tocht over het Wad richting alle grote schepen op de rede van Texel. 

De schepen vertrekken donderdag 29 juni om 7.00 uur vanuit de haven van Den Oever. Eindstation van deze enkele rit is de haven van Den Helder. 

Ook de dagen erna, tijdens het weekend van Sail Den Helder 2023, blijven de schepen uit Den Oever actief. Er kunnen rondvaarten door de haven van Den Helder worden gemaakt. Kijk voor meer informatie op www.onew.nl.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Plona loozeman
    Plona loozeman zegt:

    Zou dolgraag met 2 personen mee willen
    Maar hoe laat gaan we in den helder v boord af?

Reacties zijn gesloten.