Meer Zelfvertrouwen dankzij In Balans

SCHAGEN – Om ouderen steviger in hun schoenen te laten staan organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met Sisters in Shape de cursus ‘In Balans’.

Het gaat niet om val breken, maar om juist in balans te blijven en steviger op de been te blijven. De deelnemers ontwikkelen sterkere beenspieren en verbetert het evenwichtsgevoel.

Omdat Team Sportservice weet hoe belangrijk het is om ook op oudere leeftijd je spieren in conditie te houden, verzorgt de organisatie een training van dertien weken. Voorafgaand is er woensdag 7 september een informatiebijeenkomst bij Univé Schagen.

“Er hoort ook een cursusboek bij. Daarin staan alle oefeningen duidelijk beschreven en deze worden met foto’s ondersteund. Zo kan iedere deelnemer thuis blijven oefenen en ook naderhand nog eens terugkijken en de oefeningen herhalen”, licht Sanne Melching van Sisters in Shape toe.

Woensdag 7 september is in de Univé-winkel aan de Hoep 2C in Schagen een informatiebijeenkomst. Inloop vanaf 14.30 uur, de presentatie begint om 15.00 uur. Aanmelden kan via 0224–21 47 74.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):