“Meer leden zouden het zwemmen leuker maken”

SCHAGEN/NIEUWE NIEDORP – Marleen van der Stoop en Robin Til hopen dat Zwemvereniging Aquarius in Schagen snel meer leden krijgt, zodat het zwemmen bij de vereniging weer leuker wordt. Dat vertellen de tweede meiden uit Nieuwe Niedorp, die beiden al meer dan tien jaar lid zijn bij de vereniging, in de podcast NKC Sport. 

De 19-jarige Robin ziet dat veel leden de afgelopen jaren gestopt zijn bij ZV Aquarius. “Zwemmen is geen populaire sport en tijdens de coronaperiode zijn veel mensen gestopt. Het is nog steeds gezellig en leuk bij de vereniging, maar met meer leden wordt het veel gezelliger en leuker.”

“Ik denk ook dat veel mensen stoppen vanwege de trainingstijden”, denkt de 22-jarige Marleen. “We trainen van 18.00 tot 19.00 uur. Dat is voor kinderen een prima trainingstijd, maar zodra je gaat studeren of werken zijn die tijden soms niet meer haalbaar.”

“Ik nodig iedereen graag een keer uit om langs te komen. We trainen op maandag, woensdag en donderdag”, besluit Robin.

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden.

NKC Sport is elke woensdag te beluisteren om 17.30, 18.30 en 22.30 uur op Noordkop Centraal Radio. Elke woensdag om 17.00 uur staat een nieuwe aflevering van de podcast op de website van Noordkop Centraal, op de streamingdienst Spotify en op YouTube.

 

 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):