Maud & Vic Super Sunday op herhaling

REGIO – Deelnemers kunnen zich weer aanmelden voor de Maud & Vic Super Sunday. Zondag 29 september vindt de rally plaats in Noord-Holland met start en finish in ‘t Veld.

De opbrengst van het evenement gaat naar de Maud & Vic Foundation.  Het doel van de foundation is om vanuit Nederland en België onderzoek naar zeldzame stofwisselingsziekte NKH te ondersteunen en een steunpunt te zijn voor gezinnen die in de toekomst te maken krijgen met de ziekte. 

Maud Baas uit ‘t Veld en Vic Adriaansen uit het Belgische Poppel lijden allebei aan NKH. Op Super Sunday worden deelnemende teams uitgedaagd om in een willekeurige auto de route te rijden en onderweg opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

Meer informatie en kaarten zijn te vinden via de website van de foundation.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):