Martina Pronk in Met de deur Open

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 25 juli van 10.00 – 12.00 uur Martina Pronk uit Warmenhuizen te gast.

Martina is vanaf haar negende opgegroeid in Café de Klok in Warmenhuizen  en toen zij 16 jaar was stond zij al achter de bar. Vroeger gingen zij altijd op fietsvakantie.

In 2010 raakte zij geïnspireerd door het boek van Ilja Pfeiffer ‘De filosofie van de heuvel’. De schrijver gaat daarin met zijn Russische vriendin op de fiets naar Rome. En zo ontstonden ook weer haar fietstochten. Naar Rome  ging zij op de fiets met haar moeder.

Dit jaar startte zij haar eigen onderneming ‘Pronkstuk’. Presentator Kitty Mertz praat met Martina Pronk over haar leven, werk en het fietsen. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Martina Pronk en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: