Marscha Lemckert in ‘Voor de Klas’

SCHAGEN – In de tweede aflevering van de podcastserie ‘Voor de Klas’ is Marscha Lemckert uit Schagen te gast. Marscha is directeur van basisschool De Zwerm in Sint Maarten.

Vrijdag 15 september is de podcast te beluisteren in het actualiteitenprogramma De Nieuwscarrousel op de radio tussen 17.00 en 18.00 uur.

Marscha vertelt in de podcast wanneer ze wist dat het onderwijs iets voor haar zou zijn. En ook op welke manier ze vervolgens directeur van een basisschool is geworden. Ze is duidelijk heel trots op de gemoedelijke school in het kleine dorp en kijkt uit naar de nieuwbouw van het schoolgebouw.

In de podcast ‘Voor de Klas’ gaat Sanne de Weger elke week in gesprek met iemand uit het onderwijs. De podcast is ook te beluisteren via de website van Noordkop Centraal. Heeft u tips voor gasten? Mail dan naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nl.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel