Mark Stokmans bij boekhandel Plukker

SCHAGEN – Schrijver Mark Stokmans kwam in het kader van de Boekenweek vrijdagavond naar Boekhandel Plukker in Schagen om een lezing te geven over zijn historische, fictieve debuutroman ‘Land van echo’s. 

Het was een bijzonder leuke avond waarop hij met beelden en prachtige Spaanse muziek vertelde hoe zijn boek tot stand is gekomen. Zijn liefde voor Spanje komt voort uit zijn familiegeschiedenis.

Zijn grootouders verhuisden toen hij 3 jaar was naar Spanje, waardoor hij ieder jaar in Spanje was. Het huis is nog steeds in de familie.

Hij heeft met tussenpozen 11 jaar aan het boek gewerkt. Zijn tweede roman die zijdelings met ’Land van echo’s ‘heeft te maken is ook bijna klaar.

Na afloop beantwoordde hij vragen van het publiek en signeerde hij zijn boeken. 

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: