Mariska Burger te gast in Met De Deur Open

NOORDKOP – In het programma “Met De Deur Open” op radio Noordkop Centraal is zondag 12 juni Mariska Burger – Jansen te gast.

Mariska woont samen met Pieter en hun twee zoontjes Stefan en Rick in Valkkoog. Als hobby houdt zij zich bezig met het bakken van taarten en taartdecoratie.

Na de HEAO heeft zij eerst kort gewerkt om daarna een jaar naar Australië te gaan en daar te reizen en werken. Na nog een aantal mooie reizen en verschillende werkgevers werkt Mariska nu als directieassistente bij Hotel Marktstad.

Mariska heeft samen met Karin Goudsblom de rally ‘Knights of the Island’ gereden voor de Hersenstichting. Met zo’n 200 teams startten zij 7 mei in Brussel en eindigden op 16 mei in Edinburgh.

Jannie Mazereeuw praat met Mariska over haar leven en carrière. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Mariska. De techniek is in handen van Eric Bijman.

Met de deur Open is van 10.00 – 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+ , digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje luister live.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: