Marijn Swart te gast in MDDO

SCHAGEN / NIEUWE NIEDORP – In het programma ‘Met De Deur Open’ op Noordkop Centraal is zondag 24 september van 10.00 tot 12.00 uur Marijn Swart uit Nieuwe Niedorp te gast. 

Marijn woont samen met Marije en hun twee zonen Jesse en Tijmen in Nieuwe Niedorp. Marijn werkt als ongevallenonderzoeker bij de afdeling luchtvaarttoezicht van de luchtvaartpolitie van Schiphol. Daar onderzoekt hij, samen met zijn collega’s, alle vliegtuigongevallen binnen het Nederlands grondgebied. Ze onderzoeken niet alleen ongevallen met vliegtuigen, maar ook ongevallen met helikopters, zweefvliegtuigen en parachutisten.

Marijn heeft voor zijn werk zijn helikopter brevet gehaald en in zijn vrije tijd vliegt hij met een paramotor.

Jannie Mazereeuw praat met Marijn over zijn werk, gezin en vrije tijd. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Marijn. De techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):