Maria Mater klaar voor de toekomst

‘T VELD – De officiële opening van zorglocatie ‘Maria Mater’, van Woonzorggroep Samen, in ‘t Veld vindt maandag 13 juni plaats. 

Daarmee is tegemoetgekomen aan de wens van inwoners van ’t Veld om voor ouderen in de regio in Maria Mater passende zorg te bieden. Tegelijk met de opening introduceert de zorgorganisatie het nieuwe woonconcept, waarbij de bewoners leven in buurtjes en allen een geheel nieuwe en eigentijdse buurtkamer en ontmoetingsruimte hebben.  

Voorzitter raad van bestuur, Tanja Ineke, opent officieel de verbouwde woonlocaties in aanwezigheid van bewoners, medewerkers, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en genodigden. De locatie is uniek te noemen doordat er een gemixte vorm van bewoners is in Maria Mater. 

Bewoners met een langdurige zorgvraag, bewoners met een thuiszorgvraag en huurders wonen samen. Alles met als doel om de ouderen, zo lang als redelijkerwijs mogelijk is, in de voor hun vertrouwde omgeving van ’t Veld te laten wonen.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: