Marco Groen en Oscar Autoverhuur werken samen

DIRKSHORN – In Dirkshorn zijn er niet meer dan 2.000 inwoners, en toch kun je er auto’s en meer rollend materiaal huren. Autovakmeester Marco Groen, geen onbekend autobedrijf in de buurt, ging een samenwerking aan met Oscar Autoverhuur. De komst van Oscar Autoverhuur in Dirkshorn was eerst wat onverwacht. Het is tenslotte een klein dorp in een wat afgelegen gebied.

Echter is het net dit wat het Deense bedrijf op het oog heeft. Ze willen overal in Nederland autoverhuur mogelijk maken. Niet alleen in de grote steden, maar ook op het platteland. De samenwerkingen met plaatselijke autobedrijven biedt hun die mogelijkheid.

De oprichters van Oscar, de broers Dannie en Christian zijn geen onbekenden in de Europese zakenwereld. Veel mensen zullen ook één van hun andere succesvolle bedrijven kennen, Nordic Oil. Dat bedrijf produceert een heilzame medicinale hennepolie.

Het succes van de Oscar autoverhuur zit vooral in de combinatie van democratische prijzen en kwaliteit. Dat laatste hebben ze te danken aan hun partners zoals Autovakmeester Marco Groen, die zorgvuldig worden uitgekozen. Door gebruik te maken van de locaties van de partners kunnen ze de huurwagens voor relatief lage prijzen aanbieden.

Dankzij deze formule kunnen ook consumenten uit meer afgelegen gebieden genieten van de voordelen van het autoverhuur. En wat nog beter is, ze kunnen het doen voor de beste prijzen die op de markt worden aangeboden. Oscar Autoverhuur en Autovakmeester Marco Groen, een garantie om op een onbezorgde trip met je huurwagen te gaan. 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):