Makado op z’n verst

SCHAGEN – Het Versplein van het Makado Centrum in Schagen doet komend weekend haar naam eer aan. 

Zaterdag en zondag is er veel te beleven en te proeven in de vernieuwde Versmarkt. Er zijn proeverijen, bakdemo’s, workshops en er is er is live muziek.

Het programma is beide dagen van 12.00 tot 16.00 uur. Er is live muziek van Dick Raat en de Flageolettes. Dansschool Rebounce verzorgt ook een optreden.

Veel Makado-ondernemers verzorgen demonstraties en er is een gastbezoek van een ster uit Heel Holland Bakt. Naast de ondernemers presenteren ook een aantal lokale boerderijwinkels en kwekerijen hun heerlijkste en mooiste producten.

Kinderen van basisscholen in Schagen zijn uitgenodigd om een kunstwerk te maken van hun favoriete groente of fruit. De kunstwerken kunnen tijdens het evenement worden ingeleverd, zodat de kinderen hun eigen werk kunnen exposeren in het voormalige pand van Douglas.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
5 antwoorden
 1. Jacqueline
  Jacqueline zegt:

  Vers plein is nog niet af volgens mij, Mis een groenten boer en visboer. We hebben een kaasboer die nootjes verkoopt terwijl we een hele goede notenbar hebben. En verder is het nog vrij kaal en rest van het Makado nog ongezellig

 2. Joke van Hulst
  Joke van Hulst zegt:

  Het makado met zijn versplein.
  Had mij er iets heel anders boj voorgesteld en de architect heeft noet zijn beste dag gehad toen hij dit tekende.

  Het is eigenlijk een grote entreehal voor de Albert Heijn geworden. Dan kun je het zo leuk en gezellig maken ontwerp je dit
  En dat aparte blokkedoosje van Arie wat overigens een hele goeie leuke zaak is , staat daar ook heel vreemd.

  Gemiste kans ! Jammer !

  • Leen van Dipten
   Leen van Dipten zegt:

   Joke, als het je niet bevalt waarom ga er dan naar toe? Zijn er ook positieve dingen? Zo ja, benoem die dan ook. Maar aan alleen klagen hebben we niets. Schagen doet het gewoon goed en ja er moet nog een kok worden gevonden die kan koken naar alle monden.

   • Joke van Hulst
    Joke van Hulst zegt:

    Oh Leentje toch !
    Lees eventjes goed , ben positief over Arie de slager toch ?

    Ik woon hier en moet er naar toe om boodschapprente doen dus loop ik er wel eens langs of zelfs doorheen.

    Tuurlijk zijn zeker positieve dingen, maar over het ” versplein ” of dus eigenlijk de entreehal van de Albert Heijn kan ik die nog even niet vinden.
    Sorry !

    Als mijn mening jou niet bevalt , waarom reageer je er dan overigens op ?
    Dat hoef je of móét je niet doen hé gekkie !

Reacties zijn gesloten.