Makado: afbouw gaat beginnen

SCHAGEN – De fase van slopen en bouwen is bijna achter de rug. Het Makado Centrum in Schagen nadert de afbouwfase. 

Er is nog wel een grote bouwklus te doen; de gevel bij de bestaande entree aan de Nieuwstraat in Schagen. In de passage achter die entree wordt komende week begonnen met het afbouwen van de winkels van Tea & Beans en Newzz. Die winkels moesten voor de renovatie tijdelijk naar een andere plek.

In september gaat Liander bij het voormalige ABN-AMRO gebouw werkzaamheden verrichten. Ook wordt in september gestart met het vernieuwen van de dakopbouw van het bestaande parkeerdak. Er wordt in fases gewerkt waardoor het dak geopend blijft voor parkeren.

Ook goed nieuws voor mensen met hoge nood: de toiletten bij een entree op het parkeerdak kunnen binnenkort open. De problemen met het riool zijn gevonden en worden op korte termijn verholpen.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord
  1. flits
    flits zegt:

    Bijna achter de rug? Toen de bouwplannen naar buiten kwamen, was er nog een losstaand gebouw ingetekend (op de plaats waar nu de bouwmaterialen liggen). Is dat idee geschrapt?

Reacties zijn gesloten.