Madelein Kerseboom in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 24 juli van 10.00 – 12.00 uur schrijfster Madelein Kerseboom te gast.

Madelein is geboren in Alkmaar, maar verhuisde op bijna 4-jarige leeftijd naar Schagen. Inmiddels woont zij met haar man en dochtertje in Vianen, maar om de drie weken logeert zij met haar dochtertje bij haar ouders in Schagen. 

Afgelopen zaterdag was zij bij boekhandel Plukker om haar nieuwe feelgood roman ‘Een vlucht naar jou’ te signeren. In 2018 verscheen haar debuutroman ‘De hot daddy list, een jaar later ‘Verleidelijk lekker’ en weer een jaar later ‘Vol verwachting’.

Daarna stapte Madelein over naar een andere uitgever, waar ‘Een vlucht naar jou’ werd uitgegeven. Dat is het begin van de Vlucht-serie.  

Presentator Kitty Mertz praat met Madelein Kerseboom over haar leven, werk en het schrijven. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Madelein Kerseboom en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: