LINTJESREGEN HARENKARSPEL

Vijf inwoners van Harenkarspel kregen vrijdagochtend een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Vier werden benoemd als lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Dekker uit Tuitjenhorn kreeg de onderscheiding voor zijn inzet als vrijwilliger voor onder andere de ouderraad van de Sint Paulusmavo in Tuitjenhorn, voetbalvereniging Hollandia T., het restauratiefonds voor de Jacobus de Meerderekerk in Tuitjenhorn en de Dorpsraad Tuitjenhorn.

De heer Hoogeboom uit Tuitjenhorn werd onderscheiden voor zijn inzet voor de Stichting Speelweide Kalverdijk en de EHBO. Ook heeft hij zich ingezet voor voetbalvereniging Hollandia T..

De heer Wever uit Waarland kreeg zijn onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk voor de jeugd in Waarland. Ook nam de heer Wever in 1980 het initiatief om een vereniging op te richten met als doel gehandicapten de paardrijsport te latyen beoefenen.

De heer Zut uit Waarland kreeg een onderscheiding onder andere voor het vele werk dat hij heeft verricht voor de parochie van de `Heilige Wulfram` in Waarland.

De vijfde onderscheiding, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, ging naar oud-burgemeester Louter. Hij kreeg die onderscheiding omdat hij, naast zijn werkzaamheden als burgemeester, een aantal nevenactiviteiten heeft verricht waarbij sprake is geweest van buitengewone verdiensten voor de samenleving.


Publicatiedatum: 27 april 2001
Categorie: Archief
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: