Leuke najaarsmode in centrum Schagen

SCHAGEN –  Schagen was zaterdagmiddag weer even Schagen Modestad. In het centrum van Schagen lieten zo’n 20 winkelaars op een catwalk zien hoe de najaarsmode eruit gaat zien.

Om al een beetje in de sfeer te komen verzorgde Dansschool Rebounce de opening, gevolgd door dames met mooie bloemboeketten.

Jong en oud liep met veel plezier over de catwalk in de nieuwe najaarskleuren zoals paars, okergeel, bruin en rood. Daarbij werden ook allerlei accessoires getoond als brillen, schoenen, laarsen, tassen en sieraden.  Er was ook gedacht aan de bedmode en badjassen.  Het publiek kreeg een goudkleurige boodschappentas met de tekst Schagen Modestad.

Er was een enthousiaste presentor en de muziek werd verzorgd door een paar dj dames. Er waren twee shows om 13.00 en 15.00 uur. Na de catwalkpresentatie liepen de modellen samen met dansgroep Rebounce en gezellige muziek  over de Gedempte Gracht, de Molenstraat, de Nieuwe Laagzijde en met Makado Centrum.

 

 

(Foto’s: Kitty Mertz)

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel