Lettie Stronk en Christl Rodink in MDDO

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ zijn zondag 16 januari van 10.00 – 12.00 uur  Lettie Stronk en Christl Rodink van de eind vorig jaar gesloten DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon in Tuitjenhorn te gast.

In 1984 solliciteerde Lettie Stronk naar aanleiding van een advertentie van de Dierenbescherming op de functie ‘vrijwillig beheerspaar voor een nieuw dierenasiel. Zij kwam op de Ambachtsdijk te wonen en in mei 1985 werd het asiel operatief. 

In 1987 kwam Christl Rodink bij het dierenasiel werken. Het asiel werd eind vorig jaar gesloten vanwege de erbarmelijke staat waarin het pand verkeert. Sinds 1992 had het dierenasiel op zaterdagmorgen een wekelijks radio item in het live programma ‘Krieken’ op Noordkop Centraal.

Presentator Kitty Mertz gaat met Lettie Stronk en Christl Rodink in vogelvlucht even terug in de tijd. De muziek die tijdens het programma is te horen, is de keuze van Lettie en Christl en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: