Lege flessen inzamelen voor ALS Nederland

ANNA PAULOWNA – Om geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland steken Timone Schoonhoven en Kees Grooteman de handen donderdag, vrijdag en zaterdag uit de mouwen in de gemeente Hollands Kroon.

In juni doen zij mee aan Tour du ALS. Ze bedwingen de Mont Ventoux speciaal voor Jolanda Schoonhoven, de moeder van Timone. Vorig jaar kreeg Jolanda de diagnose PSMA. Dit is één van de vormen van de dodelijke ziekte ALS.

De teams halen voor Tour du ALS zoveel mogelijk sponsorgeld op om het noodzakelijke onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS te kunnen financieren.

Deze week organiseren Timone en Kees een flessenactie om sponsorgeld op te halen. Ze zijn te vinden in verschillende winkelgebieden in Hollands Kroon. Donderdagavond 28 april in Hippolytushoef, vrijdag 29 april in Wieringerwerf en zaterdag 30 april in Anna Paulowna. 

Kijk voor meer informatie op www.tourduals.nl/actie/timone-schoonhoven.

 

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):