Leerlingenvervoer gegund aan Noot

SCHAGEN – De aanbesteding van het leerlingenvervoer in Schagen, Den Helder en Hollands Kroon is definitief gegund aan Noot Personenvervoer. De angst van vele chauffeurs over de verslechtering van hun contract blijkt ongegrond: Noot biedt alle chauffeurs een contract aan.

Wethouder Ben Blonk is blij eindelijk het goede nieuws naar buiten te mogen brengen: “Eerder kon ik niets zeggen omdat de aanbesteding nog niet officieel was afgerond. Dat is jammer, want ik had vorige week graag de onrust weg willen nemen bij zowel ouders als chauffeurs.”

Martijn Kersing, directeur van Noot Personenvervoer, licht zijn aanbod aan de chauffeurs toe: “Wij bieden alle chauffeurs een contract aan en we kijken daarbij niet naar de overeenkomst die ze met hun huidige, tijdelijke werkgever hebben, maar respecteren de arbeidsovereenkomsten die de chauffeurs hadden in de periode dat ze voor Klomp werkten.”

Zowel de chauffeurs als de ouders die gebruik maken van leerlingenvervoer voor hun kind en de scholen ontvangen binnenkort alle nodige informatie.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: