Leefbaarheidsonderzoek Hippolytushoef gestart

HIPPOLYTUSHOEF – De inwoners van Hippolytushoef hebben of krijgen eerdaags een brief op de deurmat, waarin wordt gevraagd om mee te denken over hoe hun dorp aantrekkelijk kan blijven om in te wonen.

In de brief staat een code om via de website www.wonenpluswelzijn.nl een vragenlijst in te vullen. Dat kan ook via de QR code. Als het niet digitaal lukt, is de vragenlijst ook op te halen bij de dierenspeciaalzaak ‘t Warme Nest en het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Parkzicht.

De vragenlijst gaat over onderwerpen als veiligheid, welzijn, wonen en voorzieningen. De uitkomsten worden gedeeld op de bewonersavond op woensdagavond 11 oktober in café Arlette en op vrijdagavond 13 oktober is een speciale bijeenkomst voor jongeren.

Voor meer informatie is Marika de Jager te benaderen via 0224 – 27 31 40 of via een mail naar m.dejager@wonenpluswelzijn.nl .

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel