Lars Dignum beoogd lijsttrekker JESSLokaal

SCHAGEN – Lars Dignum wordt door het bestuur van JESSLokaal voorgedragen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

De 27 jarige Dignum woont in Warmenhuizen. “Het is een man van het dorp, maar met een brede blik naar buiten”, aldus partijvoorzitter Peter-Jaap Don. In het dagelijks leven is Dignum teamcoördinator van een woongroep voor mensen met autisme. 

De leden van JESSLokaal mogen zich tijdens een ledenvergadering op 17 november uitspreken over de kandidatuur van Dignum. Dan wordt ook het verkiezingsprogramma gepresenteerd. 

Dignum wil zich vooral inzetten voor zichtbare problemen in de gemeente, zoals onderhoud van de openbare ruimten en woningbouw. Hij heeft ook oog voor het sociaal domein, al is dat volgens Dignum in de gemeente Schagen al dik op orde. 

De huidige fractievoorzitter, Hans Kröger, gaf al eerder aan te willen stoppen. Kroger is sinds 1994 raadslid, het geboortejaar van Lars Dignum.

Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: