Lars, Bor en Dex verzamelden 244 bomen(video)

TUITJENHORN – De drie 9-jarige jongens Lars Nieuwland, Bor Kaandorp en Dex Groot uit Tuitjenhorn haalden de afgelopen weken in totaal 244 kerstbomen op.

Op donderdagmorgen kwam een team van de gemeente Schagen langs om alle kerstbomen door de versnipperaar te halen. Per boom kregen de jongens € 0,50 van de gemeente. De bomen werden een voor een van de tuin naar de versnipperaar gebracht. De jongens werden daarbij geholpen door medewerkers van de gemeente en door Sven en Lisa, de broer en het zusje van Lars.

Wat Lars, Bor en Dex met het verdiende geld gaan doen weten ze nog niet. Ze hebben in ieder geval veel plezier gehad met elkaar de afgelopen weken. “We zijn elke dag vroeg opgestaan om op zoek te gaan naar kerstbomen. Ook deden we een oproep op Facebook, zodat we wisten waar we bomen konden vinden. We hebben alles opgehaald met een skelter en een aanhangwagen”, vertellen de jongens.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
  1. Jac
    Jac zegt:

    Respect jongens en meisjes, lekker gezond buiten bezig op eigen kracht. Niet zoals in Trueland waar een stel verwende kinderen van onverantwoordelijke ouders op verboden voertuigen rondrijden in een dorp waar de politie nog op varkens rijd en het allemaal maar toelaat .

Reacties zijn gesloten.