Landgoed Hoenderdaell leukste uitje 

SCHAGEN – Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna is dinsdag 14 februari de winnaar geworden van de ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland 2023’ in de provincie Noord-Holland.

Vertegenwoordigers van Landgoed Hoenderdaell hebben tijdens de feestelijke prijsuitreiking de Gouden Award in ontvangst mogen nemen.

De Zilveren Award ging naar Maritiem- en Juttersmuseum Flora in de Koog op Texel en de Bronzen Award ging naar het Marinemuseum in Den Helder.

Er werden 96.000 stemmen uitgebracht op de genomineerde uitjes. Enthousiaste bezoekers van Landgoed Hoenderdaell lichtten hun stem toe met “een park zoals je hoopt dat ze allemaal zouden zijn en als ik ben geweest, kijk ik uit naar de volgende keer”.

(Foto’s: ANWB)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):