LADA stelt vragen over Westfriesedijk

KOLHORN – Politieke partij LADA heeft aan het college van de gemeente Hollands Kroon vragen gesteld over de verkeerssituatie op de Westfriesedijk. 

De fractie wil weten of het college bekend is met de slechte staat van de bermen langs de Westfriesedijk ter hoogte van Kolhorn. De partij kreeg meerdere klachten binnen over de fietsveiligheid op dit fietspad.

Daarom wil LADA weten wanneer de gemeente hier iets aan gaat doen. De fractie komt met ideeën als de berm versterken met graskeien en het verplaatsen van het fietspad.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Ronald38
    Ronald38 zegt:

    Het betreft het stuk vanaf de Hartweg naar Kolhorn. Op dit gedeelte van de Westfriesedijk is geen fietspad. Dus verplaatsen gaat ook niet. LADA stelt de vraag of er mogelijkheden zijn of er plannen zijn voor een fietspad op dit gedeelte.

Reacties zijn gesloten.