Laatste dagen STIEL in zicht

In het nieuwe jaar zal STIEL zijn deuren sluiten. Voor enkele dagen welteverstaan. Tijdens deze dagen zal het restaurant een transformatie ondergaan en op vrijdag 12 januari als herboren zijn deuren weer openen. Alles wordt anders. Wat blijft is het ambacht in de keuken; topkwaliteit en natuurlijk het gebruik van duurzame en lokale producten.

Je kunt het zien als een vernieuwing; STIEL Chapter 2.0. ‘Of noem het een verbreeding. We willen graag een gezellige plek creëren voor iedereen. Jonge stellen op hun eerste date, vriendengroepen, tieners onder elkaar maar ook families met opa, oma en de kleinkinderen’, aldus Maike, mede-eigenaar van het restaurant.

De laatste weken van STIEL laten ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Chef-koks en mede-eigenaren Muus en Lars hebben een bijzonder mooi menu samengesteld met de beste gerechten van de afgelopen jaren. De komende weken kun je voor het diner kiezen tussen 5, 6 of 7 gangen van het STIEL Classics menu. Een ‘trip down memory lane’. Uiteraard serveren zij hierbij passende wijnen en eventueel een heerlijk kaas assortiment zoals u dat van STIEL gewend bent.

Tja, en wat gebeurt er dan in januari met STIEL. Dat houden ze nog even geheim. De koks geven een tipje van de sluier: ‘Wat je straks kunt verwachten uit de keuken is een culinaire explosie van wereldse smaken. Dit in combinatie met een vernieuwd interieur en onze topservice, gaan we iets unieks neerzetten’.

Het team van STIEL telt graag samen met alle volgers op de sociale media af tot het openingsfeest. Dus volg STIEL op Instagram of Facebook voor het laatste nieuws. En wil je als eerste op hoogte zijn van de ontwikkelingen? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief op de huidige website restaurantstiel.nl.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):