Laat paarden niet in de kou staan

HARINGHUIZEN – Karin Post uit Haringhuizen is wanhopig op zoek naar een onderkomen waar haar 9 paarden kunnen overwinteren.

Tot voor kort woonde Karin in een antikraak woning met stallen in Haringhuizen. De woning werd verkocht aan de gemeente Hollands Kroon. Omdat de woning direct onder een hoogspanningsmast staat, wil de gemeente de woning en bijbehorende stallen slopen.

Karin woont nu in een antikraak woning in Wieringerwaard, maar haar paarden staan nog op haar eigen grond in Haringhuizen. Met de winter in aantocht is zij nu op zoek naar een plek waar haar dieren kunnen overwinteren. 

Op Facebook kreeg zij al een hoop reacties uit alle uithoeken van Nederland. Omdat Karin de paarden graag wil blijven bezoeken en waar mogelijk verzorgen, is zij op zoek naar een onderkomen in de regio.

Wie een plekje weet kan Karin bellen op 06 – 40 01 18 95. 

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: