Kunst in Zijper Kerken

SCHAGEN – In 4 Zijper kerken is zondag de expositie Zomerkunst Zijper Kerken van start gegaan.

De opening werd om 12.00 uur verricht door wethouder Puck de Nijs. De muzikale omlijsting werd gedaan door Stef & Co, Colet Nierop op harp en Stephanie Kramer zang).

In de kerken in Burgerbrug, Schagerbrug, Sint Maartensbrug en Oudesluis is een diversiteit van kunstvormen te zien. Schilderijen, pastels, beeldhouwwerken, fotografie en in de Herboren Toren nemen ook leerlingen van de Sint Jozelfschool deel.

De exposities zijn ook nog te zien op de zondagen 10 en 17 juli van 13.00 – 17.00 uur. Naast de kerken zijn ook kunstvormen te zien in de oude obs De Brug en Oldskoel in Burgerbrug. Verder is een aantal ateliers op de route open. De route ligt in alle kerken.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):