Kunst aan de kust

van tot
Gepland Agenda

SCHAGEN – Het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juni is het laatste weekend van Ku(n)stroute Zijpe aan Zee.

Bij verschillende strandpaviljoens in de gemeente Schagen zijn kunstwerken te bewonderen of kan men zelf kunst maken tijdens een van de vele workshops die gegeven worden. Ook zijn er optredens en is er theater, zang en muziek. 

Om 14.00 uur geven de dansers van Pardans en Pardeux van Balletschool Schagen de dansvoorstelling ‘Verbinding’ bij paviljoen NewZuid in Sint Maartenszee. Om 14.35 uur speelt VVO Dirkshorn hier een eenakter en vanaf 15.00 uur geven hier het Harpensemble, Stef&Co, The Voices een optreden.

Dansgroep Strance treedt om 17.30 uur op bij Noord in Sint Maartenszee. Vanaf 18.00 uur spelen hier achtereenvolgens The Rocking Angels, Mirjam&Tup, The Wildfires en Krappe Sokken een stukje muziek.

Op de laatste festivaldag speelt OZOS de eenakter ‘Ik ben de titel even kwijt’ bij NewZuid. En speelt Spot ‘70 ‘Toen en Nu’. Daisy Correia brengt hier om 13.30 uur muziek en Pardans en Pardeux laten om 15.00 uur hun voorstelling zien.

Op zaterdag en zondag kun je meedoen aan verschillende workshops die op het strand en bij de diverse strandpaviljoens gegeven worden.

Het volledige programma staat op www.kunstroutezijpe.nl

(foto: Trijni Meijering-Breed)

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?

Publicatiedatum: 12 juni 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 30
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):