Kop staart botsing in Callantsoog

CALLANTSOOG – Op de kruising van de Duinroosweg en de Jewelweg in Callantsoog heeft dinsdag aan het eind van de middag een aanrijding plaats gevonden.

De bestuurster van een personenauto merkte een voor haar stoppende terreinwagen te laat op en kon een aanrijding niet voorkomen.

Vanwege de zware bumper met trekhaak van de terreinwagen was de schade aan haar auto dusdanig groot, dat die door een bergingsbedrijf moest worden afgevoerd. 

De terreinwagen had rijdbare schade. Beide bestuurders zijn met de schrik vrijgekomen.

(Foto’s: GlOCALmedia)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
3 antwoorden
 1. Sander
  Sander zegt:

  Onjuist, heb zelf deze aanrijding gezien. De personenwagen kwam van rechts en had voorrang moeten krijgen. Tevens betrof het een blauwe bestelbus en niet een terreinwagen.

  Beantwoorden
  • Jaap
   Jaap zegt:

   Dat zal wel, je zit samen met je vader natuurlijk de hele dag naar buiten te turen of er nog wat te zeiken is over de hyksos.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: