Koninklijke onderscheiding voor Paul Dekker

SCHAGERBRUG – Paul Dekker uit Schagerbrug heeft vrijdag 13 mei een Koninklijke onderscheiding ontvangen van burgemeester Marjan van Kampen. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Dit gebeurde na de voorstelling ‘Leuk idee…maar we doen het niet!’ van toneelvereniging OEK, in dorpstheater Ons Eigen Kroeg in Schagerbrug.

Dekker kreeg de Koninklijke onderscheiding voor zijn langdurige inzet voor OEK en VESDO.

Sinds 1982 is hij lid van toneelvereniging OEK. Dekker is als vrijwilliger voor de toneelvereniging OEK en de kroeg OEK een grote steun en toeverlaat. Door zijn enthousiasme en tomeloze energie weet hij altijd iedereen te motiveren.

Vanaf 1992 tot 2013 was Dekker de voorzitter van OEK, tot op heden heeft hij nog steeds een bestuursfunctie. Sinds 2015 is de toneelvereniging OEK uitbater van de kroeg ‘Stichting Ons Eigen Kroeg’ geworden, daar is hij secretaris van. 

Voor voetbalvereniging VESDO is Dekker ook een actieve vrijwilliger, van 1986 tot op heden. Hij regelt rommelmarkten, vertolkt op weergaloze wijze Sinterklaas en is op de zondagen de gastheer bij het sportcomplex.

(Foto: Pierre Mettes)

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: