Koken aan zee

SINT MAARTENSZEE – Bij strandpaviljoen New Zuid in Sint Maartenszee is zaterdag 20 augustus vanaf 18.00 uur een ware buitenkeuken beleving.

Lekker leren snijden, hakken, marineren en uw gerecht samenstellen naar uw eigen smaak. Met uitzicht op zee en onder begeleiding van de koks, bereidt u uw eigen gerecht op de grill.

In de visvitrine ligt tarbot, tonijn, zalm, makreel, garnalen en schelpdieren. Maar een stukje vlees is geen probleem.

De kosten zijn € 27,50 per persoon, inclusief bubbels, tapas en exclusief drankjes.

Heeft u geen zin om te lopen? Bel dan de gratis Diner-aan-Zee taxi via 0224 – 56 24 36.

Reserveren kan telefonisch of via info@stmzee.nl.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop Centraal



Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: